Viltus policisti ar cirvi nosit notriektu stirnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Ozolnieku novadā 18.februāra vakarā kāda mednieka vadīta automašīna notriekusi stirnu. Mednieks Ivars ziņojis par negadījumu policijai, taču kamēr viņš gaidījis policiju, notikuma vietā izvērties negaidīts pavērsiens – garāmbraucoši cilvēki izkāpuši, un pēc sarunas brutāli ar cirvi nogalinājuši stirnu, ielikuši to savā džipā un aizbraukuši, turklāt sevi nodēvējuši par policistiem, vēstī LNT raidījums «Degpunktā».

Vīrietis raidījumam pastāstījis, ka tūlīt pēc notikušā zvanījis policijai. Tā kā vīrietis pats ir mednieks, tad zinājis, kā šādos gadījumos jārīkojas. Viņš palicis negadījuma vietā, lai sagaidītu policiju un dienestus, kas dzīvniekam varētu palīdzēt.

Notriektā stirna pēc brīža atguvusies un mēģinājusi celties kājās. Pēc 15 minūtēm piebraukusi džipveidīga automašīna, no kuras izkāpuši divi vīrieši un jautājuši, kas noticis. Ivars paskaidrojis situāciju un teicis, ka gaidot policiju. Vīrieši apgalvojuši, ka ir policistu un zinot, kas šādos gadījumos darāms. Viņi paņēmuši cirvi, brutāli dzīvnieku nogalinājuši, ielikuši savā mašīnā un aizbraukuši.

Ivars par notikušo ziņojis policijai. Policija pašlaik noskaidro notikušā apstākļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu