Piedalies konkursā un laimē iespēju uzzināt vairāk par datorgrāmatvedību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» sadarbībā ar izdevniecību «Lietišķās informācijas dienests»  rīko konkursu, kurā, pareizi atbildot uz jautājumiem, būs iespēja laimēt vienu no desmit grāmatas «Datorgrāmatvedība» eksemplāriem, kā arī iespēju ar 5% atlaidi apmeklēt divus «Lietišķās informācijas dienesta» rīkotos kursus «Datorgrāmatvedība» (pieteikšanās līdz 14. martam (ieskaitot)) un «Nodokļu uzskaite» (pieteikšanās līdz 21. martam (ieskaitot)).

Konkurss noslēgsies 11. martā plkst 12:00, tad paziņosim uzvarētājus portālā. Katrs uzvarētājs saņems ziņu arī savā e-pastā.

(Ja šī konkursa uzvarētājs, piesakoties šiem kursiem, būs viens no pirmajiem desmit interesentiem, kas pieteicies konkrētajiem kursiem, tad viņš šos kursus varēs apmeklēt jau ar 10% atlaidi.)

Turklāt konkursa uzvarētāji var savu laimestu- iespēju kursus «Datorgrāmatvedība» vai «Nodokļu uzskaite» apmeklēt ar atlaidi - uzdāvināt savam draugam vai kolēģim.

Kā neapmaldīties likumu džunglos

Aicinājumi  uzsākt savu biznesu šā brīža ekonomiskajā situācijā nav retums, taču ne vienmēr jaunajiem uzņēmējiem ir pietiekami daudz informācijas par to, kas viņu sagaida grāmatvedības un nodokļu pasaulē.

Arī tiem, kuri jau darbojas biznesā, visu laiku nākas saskarties ar nemitīgajām izmaiņām likumdošanā.

Kā orientēties likumu džungļos – kā nekļūdīgi izvēlēties tieši Jūsu uzņēmumam piemērotāko nodokļu režīmu?

www.lid.lv

Nodokļu  uzskaites džungļos Jums palīdzēs orientēties ilggadīga žurnāla «Bilance» rakstu un vairāku grāmatvedības un uzskaites grāmatu autore, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Grāmatvedības un finanšu katedras docente, ekonomikas doktore Inguna Leibus.

Ja gribat izvēlēties tieši Jūsu uzņēmumam vispiemērotāko nodokļu režīmu, tad licencētie kursi «Nodokļu uzskaite» būs pareizā izvēle!

uzzināt šeit

Savukārt datorgrāmatvedības tīmeklī  Jūs neapmaldīsieties, ja Jūsu ceļvede būs izdevniecības «Lietišķās informācijas dienests» finanšu direktore, grāmatas «Finanšu plānošana uzņēmumā» un «Datorgrāmatvedība» autore, biznesa vadības maģistre Iveta Strēle.

Viņas grāmatā «Datorgrāmatvedība» uzsvērts, ka spēcīgā konkurence rada nepieciešamību pārzināt, kā arī operatīvi un profesionāli izvērtēt sava uzņēmuma finanšu rādītājus, lai «īstajā brīdī  un vietā» pieņemtu pareizos lēmumus un noslēgtu izdevīgus darījumus, tāpēc arvien vairāk uzņēmuma vadītāju, individuālo uzņēmēju un studentu papildina savas zināšanas grāmatvedībā un finanšu vadībā.

Un nevienam jau nav noslēpums, ka informāciju par uzņēmuma finanšu rādītājiem var saņemt daudz ātrāk, ja tiek izmantotas grāmatvedības datorprogrammas. Kā praksē strādāt ar datotrprogrammu, uzziniet licencētajos kursos «Datorgrāmatvedība»!

uzzināt šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu