Foto: Apollo

Ceturtdien, 10.martā «Lattelecom» pievienos trīs jaunus kanālus Virszemes televīzijai (TV), izveidojot  skatītāju ilgi gaidīto Sporta kanālu paku, portāls «Apollo» uzzināja «Lattelecom».

Virszemes TV saturs tiek paplašināts ar kanāliem KHL, «ESPN America» un «Motors TV», kas piedāvā pasaulē populārāko sporta spēļu translācijas un apskatus.

««Lattelecom» televīzijas saturu veidojam balstoties uz iedzīvotāju vēlmēm un interesēm, tādēļ liels prieks, ka arī sporta cienītājiem nu būs plašāks kanālu piedāvājums. Turklāt Virszemes TV Sporta paka tirgū tiek pieteikta brīdī, kad daudzos no populārākajiem sporta veidiem notiek play-off spēles, tādējādi ceram paplašināt Virszemes TV auditoriju, kā arī sniegt papildus iespējas jau esošajiem televīzijas skatītājiem,» komentē «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

KHL - viss par hokeju un Kontinentālo Hokeja līgu – tiešraides, informatīvi analītiskie raidījumi un iespēja just līdzi «Dinamo Rīga» spraigajām cīņām Gagarina kausa play-off spēlēs.

«ESPN America» - NHL, amerikāņu futbola un beisbola spēles. Īpaši šo kanālu novērtēs, tie, kas vēlas skatīties Stenlija kausa play-off spēles, kas sāksies aprīlī.

«Motors TV» - pasaules motosporta un autosporta notikumu tiešraides un apskati, tai skaitā, Formula 1, motosporta ziņas, tematiskie TV žurnāli, dokumentālie raidījumi un filmas par motosporta vēsturi, satiksmes līdzekļiem, tehniku u.c. jautājumiem. «Motors TV» veido pārraides arī par Latvijas autorallija čempionāta posmiem. Martā kanāls informēs par pasaules rallija čempionātu, kas norisinās Meksikā.

Patlaban Virszemes TV piedāvā jau 44 kanālus, kas sagrupēti Ekonomiskajā pakā un tematiskajās pakās, lai iedzīvotāji varētu izvēlēties un sakomplektēt savām interesēm atbilstošākās TV programmas. Papildus Bezmaksas pakai (4 kanāli) un Ekonomiskajai pakai ( 20 kanāli, ieskaitot 4 bezmaksas), pieejamas arī  Filmu un izklaides (8 kanāli), Bērnu un jauniešu (6 kanāli), Piedzīvojumu un zinātnes (9 kanāli), HD (Discovery HD Showcase), Pieaugušo (Hustler) un tagad arī  Sporta paka (4 kanāli).

Sporta pakas cena mēnesī būs 2,22 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp