Grupa «Parára» laiž klajā savu pirmo mūzikas videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Jaunā pašmāju matemātiskā roka grupa «Parára» publisko savu pirmo mūzikas videoklipu dziesmai «Just a Figure of Speech», informē grupas menedžments.
 
Dziesmai, kuru grupa kopā ar Edgaru Rubeni pirmoreiz publikai prezentēja koncertā krogā «Aptieka» šī gada janvāra mēnesī, ir tapis video ieraksts. Tas ir grupas pirmais mūzikas video, kas tika uzņemts marta pirmās svētdienas rīta pusē Ģertrūdes ielas teātrī kā dzīva uzstāšanās.

Skaņdarbs «Just a Figure of Speech» ir par dialogu starp mūziķiem, cilvēkiem un viņu dažādajām izpausmes metodēm, šajā gadījumā starp konkrēto mūziķu dažādajām muzikālajām izpausmēm.

Grupas lēmums ierakstīt skaņu celiņu pilnīgi dzīvā formātā radās līdz ar vēlmi iemūžināt unikālo enerģiju, kas piemīt Parára un ģitārista Edgara Rubeņa sadarbībā radītajam skaņdarbam,  un kas, iespējams, izpaliktu tradicionālā studijas ierakstā.

Videoklipa kadra režiju, krāsu korekciju un montāžu veicis Reinis Traidās, kameras operatori - Valdis Celmiņš, Mikus Meirāns un Reinis Traidās. Ieraksta skaņu inženieris ir Olivers Tarvids, bet skaņu celiņa pēcapstrādi veicis grupas ģitārists - Kārlis Butins Valmieras «Hodila» Studijā.  

Skaņu celiņu var brīvi lejuplādēt grupas mājaslapā: «parara.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu