Verpakovskim divi vārti Grieķijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ar diviem vārtu guvumiem Grieķijas čempionāta spēlē svētdien izcēlās Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis, bet viņa pārstāvētā «Ergotelis» komanda izbraukumā cīnījās neizšķirti 3:3 (1:1) ar Larissa».

Verpakovskis laukumā pavadīja visas 90 minūtes, 22. minūtē panākot izlīdzinājumu 1:1, bet mača izskaņā tiesneša pieliktajā kompensācijas laikā gūstot savus otros vārtus, kas «Egotelis» ļāva šajā mačā izcīnīt vienu punktu. Spēles 37. minūtē latvietis saņēma dzelteno kartīti.

Šie Verpakovskim, kuru komandā pārsvarā izmanto labās malas uzbrūkošā pussarga pozīcijā, bija otrie un trešie vārti šīs sezonas Grieķijas čempionātā. «Ergotelis» jau otro spēli pēc kārtas nacionālajā čempionātā noslēdza ar neizšķirtu rezultātu.

Čempionāta kopvērtējumā pēc šī mača «Ergotelis» ar 33 punktiem 27 spēlēs saglabāja 9. vietu, bet «Larissa» komanda ar 25 punktiem ir priekšpēdējā, 15. vietā.

Tikmēr pārliecinošā līdervienība Pireju «Olympiakos» 27 spēlēs iekrājusi 67 punktus, bet par desmit punktiem mazāk ir otrajā vietā esošajam Atēnu «Panathinaikos».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu