«Saldus Saule» nosauc trešo lielo pirmās dienas viesi – grupu «H-Blockx»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Rokfestivāls «Saldus Saule» nebeidz pārsteigt un lutināt savus apmeklētājus! Šoreiz – ar nu metal pārstāvjiem «H-Blockx» no Vācijas, kuri uzstāsies festivāla pirmajā dienā 8. jūlijā. 

Šī muzikālā Minsteres apvienība kļuva slavena deviņdesmitajos gados ar to, ka aizsāka pavisam jaunu mūzikas stilu Eiropā, kuram radās daudz sekotāju. Un, kurš gan nezin «H-Blockx» superhitus «The Power», «Move» vai «Risin`High». Grupa ir tikusi nominēta MTV Eiropas Mūzikas Balvā, kā arī pārdevusi vairāk nekā 750 000 ierakstu. 

Šobrīd grupā spēlē Henning Wehland, Stephan Hinz, Tim Humpe un Steffen Wilmking. Šādā sastāvā grupa viesosies arī Saldū un izpildīs savus slavenākos gabalus. 

Pagaidām festivāls «Saldus Saule» ir atklājis trīs lielos māksliniekus – «Skyforger», «Lordi» un H-Blockx, kuri uzstāsies festivāla pirmajā dienā. Kuras grupas vēl spēlēs «Saldus Saulē» pirmajā dienā un, kas būs festivāla otrās dienas galvenais viesis – par to organizatori noslēpumaini klusē.

  • Biļetes nopērkamas «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā «bilesuparadize.lv». Biļešu cena vienai dienai ir 10,- lati, savukārt divu dienu biļete maksā 15,- latus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu