Aiztur vīrieti ar melnu maisu, kurš mēģināja kukuļot policistu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Svētdien ap pusdienlaiku policisti Rīgas Centrāltirgū pie kāda vīrieša atrada vairāk nekā 26 000 nelegālo cigarešu. Lai netiktu sastādīts Administratīvā pārkāpuma protokols, vīrietis policistiem piedāvāja 100 latu lielu kukuli.

Par to portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Toms Sadovskis.

Sadovskis norādīja, ka svētdien ap plkst.11.40, veicot apgaitu Rīgas Centrāltirgū, pamanīja kādu vīrieti, kurš agrāk vairākkārt sodīts par nelikumīgām darbībām akcizēto preču jomā. Policists vīrietim sekoja līdz tas iegāja vienā no Centrāltirgus telpām. Pēc dažām minūtēm aizdomīgais vīrietis no telpas iznāca un viņa rokās bija melns maiss.

Policists stādījās priekšā un lūdza uzrādīt maisa saturu, bet maisa īpašnieks, parādot maisā esošās cigaretes, uzreiz piedāvāja kukuli 100 latu apmērā, cerot, ka policists neatsavinās cigaretes un nesastādīs Administratīvā pārkāpuma protokolu.

Vīrietim neizdevās pierunāt policistu, tāpēc viņš, joprojām piedāvājot 100 latus, lūdza, lai vismaz ļauj viņam iet, lai atrastu kādu, kas uzņemsies vainu viņa vietā. Tomēr arī šāds piedāvājums policistu nav interesējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu