Liepājā tiks atklāta Latvijas endurokrosa sezona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, 26.martā, «Laumas» trasē Liepājā pulcēsies labākie endurokrosa un motokrosa braucēji, lai ar Latvijas atklātā čempionāta pirmo posmu atklātu jauno endurokrosa sezonu,portālu «Apollo» informēja Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) sabiedrisko attiecību speciālists Kaspars Kuļikovs.

Endurokrosa sacensību trases garums «Laumā» plāno sasniegt 6,5 km garumu smilšainā apvidū, kas ir īpaši raksturīgai tikai Liepājas pusei. Latvijas čempionāta ieskaitē paredzētas 85 cm3, E1, E2, E3, Seniori un Kvadri Open klases, savukārt kausa izcīņas ieskaitē būs Hobija, C, Veterāni, Kvadri ATV līdz 750 cm3 un ATV virs 750 cm3 klases. 

Dalību sacensībām apstiprinājuši tādi Liepājas motokrosa komandu līderi kā Lauris Freibergs, Dāvis Līvs, Pauls Jonass, Zemgales puses endurokrosa meistari brāļi Vinteri, savukārt Vidzemi pārstāvēs Leons Kozlovskis.

«Ņemot vērā, ka tas ir pirmais sacensību posms un laika apstākļi mūspusē ir tik nežēlīgi, ka nav bijis iespējams patrenēties, drusku esmu nobijies vai Liepājas līderi man vienkārši nepārbrauks pāri,» jokojot atdzīst Einārs Vinters. «Protams, būsim klāt un noteikti cīnīsimies par uzvaru.»

No plkst.8 līdz plkst.10 paredzēta reģistrācija, dalībnieku sapulce, tehniskā kontrole un iepazīšanās aplis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu