«Lattelecom» vienojies ar «Google» par tā pakalpojumu ātrdarbību operatora tīklā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Elektronisko sakaru operators SIA «Lattelecom» un globālā informācijas tehnoloģiju (IT) un interneta pakalpojumu kompānija «Google» vienojušies par pasākumiem, kas būtiski paātrina «Lattelecom» interneta lietotāju piekļuvi un saiknes ātrdarbību ar «Google» pakalpojumiem, biznesa portāls «Nozare.lv» uzzināja no neoficiāliem avotiem.

Vienošanās nodrošina maksimāli ātru savienojumu ar tādiem pakalpojumiem kā «Google» meklētāju, e-pasta pakalpojumu «Gmail» un video glabātuvi «YouTube». «Google» uzturētos pakalpojumos arī ietilpst pasaules karšu un satelītattēlu krājums «Google Maps» (arī skatāms ar rīku «Google Earth»), bezmaksas dokumentu rakstīšanas, krāšanas un kopdarbības rīkus «Google Docs» un citus.

«Varam apstiprināt vienošanās esamību, taču konkrētus sadarbības līgumus ar saviem partneriem nevaram komentēt. «Lattelecom» nepārtraukti investē tīkla infrastruktūras uzlabošanā, lai klientiem pakalpojumus padarītu kvalitatīvākus, jo daudziem cilvēkiem internets ir ikdienas sadzīves un komunikācijas neatņemama sastāvdaļa, un viņi arvien retāk ir gatavi samierināties ar lēnu internetu,» aicināta komentēt informāciju par sadarbību ar «Google» sacīja «Lattelecom» sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.

Pēc neoficiālas informācijas, «Lattelecom» jau saņēmis atsauksmes no interneta lietotājiem par ātrāku piekļuvi «Google» resursiem.

«Google» dibināts 1998.gadā ASV. Kompānijas apgrozījums 2010.gadā bija 29,3 miljardi dolāru ( 14,65 miljardi latu) un peļņa pēc nodokļiem 8,5 miljardi (4,25 miljardi latu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu