Soda vīrieti, kurš policijas šefa sievu nosauca par blondīni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: geyergus, CC licence

Liepājniekam Linardam Ozolam piespriests administratīvais sods, jo viņš kādu sievieti, kuras automašīnas novietojums traucēja iebraukt pagalmā, nosauca par blondīni, vēstī portāls «liepajniekiem.lv».

Vīrietis, kurš piespriesto sodu maksāt negrasās, stāstīja, ka vienudien viņš savam paziņam vedis brikešu kravu un pie Lāčplēša ielas divdesmitā nama pagalma iebrauktuves stāvējusi apvidus automašīna, kas traucējusi iebraukšanai pagalmā.

«Gāju meklēt saimnieku. No mājas iznāca sieviete ar blondiem matiem. Palūdzu, lai pabrauc nostāk. Bet viņa sacīja, ka tā esot viņas sēta. Es gan iebildu, ka pagalms, visticamāk, ir koplietošanas. Taču nekā! Viņa pagriezās un iegāja atpakaļ mājā. Pēc tam atgriezās, un es viņu atkal uzrunāju: «Blondīnīt, pabrauciet to mašīnu nost, lai var iebraukt pagalmā. Cilvēks taču nestieps briketes tādu gabalu!» Uz to viņa jau atcirta, ka esmu viņu apvainojis. Bet džipu tomēr viņa pabrauca malā, un pagalmā tikām,» stāstījis vīrietis.

Vēlāk izrādījies, ka vīrietis šādi apsaucis Liepājas Pašvaldības policijas Administratīvās nodaļas priekšnieka Ginta Krēsla dzīvesbiedri, kura, visticamāk, uz notikuma vietu izsauca Pašvaldības policijas patruļu. Vīrietis manīja, ka viņam seko un, visticamāk, vēlas viņu apturēt.

Todien tas nav izdevies tikai tādēļ, ka atvērta Raiņa ielas pārbrauktuve un pretī braucošu auto kolonna neesot ļāvusi policijas auto apdzīt Ozola transportlīdzekli.

«Zibens ātrumā jau bija noskaidroti mani dati un mana adrese. Paskaidrojumā policijai es arī uzrakstīju, ka, gadījumā, ja kāds savu matu krāsu uzskata par lamuvārdu, tad viņam jāvēršas tiesā,» skaidro Ozols. Vēlāk saņēmis Administratīvo pārkāpumu komisijas lēmumu, ka viņam par Liepājas sabiedriskās kārtības noteikumu pārkāpšanu piemērots 25 latu naudassods.

Policijas automašīnas mēģinājumu apturēt Ozola transportlīdzekli jau tūlīt pēc konflikta Gints Krēsla nosauca par vecā vīra fantāzijām. Viņš apgalvoja, ka skaidri apzinās sevi kā ieinteresēto pusi šajā konfliktā, tādēļ sievas iesnieguma izskatīšanas gaitā nav iejaucies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu