Šonam Penam piedāvāta boksera-sociopāta loma

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/REUTERS

Amerikāņu aktierim Šonam Penam piedāvāta vadošā Losandželosas gangstera Mikija Koena loma jaunajā kinolentē «Gangster Squad».

ASV Kinoakadēmijas «Oskara» balvu ieguvējs pašlaik veic sarunas par iespēju piedalīties kinolentes «Zombieland» («Laipni lūgti Zombijzemē!») režisora Rubena Fleišera jaunajā projektā par bijušo bokseri-sociopātu, kurš pievienojās gangsteriem Bendžaminam «Bagsijam» Sīgelam un Majeram Lanskijam.

Drāmā tiks atspoguļota Losandželosas labāko policistu vienība, kurai četrdesmitajos gados tika uzticēts uzdevums apturēt šos ļaundarus. Iespējams, ka vienu no policistiem atveidos aktieris Raiens Goslings.

Pēdējā laikā Pens nav piedalījies jaunās filmās, jo veltījis visas pūles, lai koncentrētos uz labdarības darbiem Haiti, taču viņa vārds tiek saistīts ar galveno lomu biogrāfiskajā filmā «Genius», kas stāsta par nelaiķa Maksu Pērkinsu, kurš savulaik izdeva tādu pazīstamu rakstnieku kā Ernests Hemingvejs, F.Skots Ficdžeralds un Tomass Volfs darbus. Filmas pamatā būs A.Skota Berga biogrāfija «Max Perkins: Editor of Genius», un tajā galvenokārt tiks atspoguļotas Perkinsa darba attiecības ar Volfu.

Klīst runas, ka Pens apsver domu uzņemties arī sērfinga ikonas Doriana «Doka» Paskoviča lomu. Jau zināms, ka Pens producēs filmu par ekscentrisko sērfotāju. Jāpiebilst, ka Pens sāka savu karjeru, atveidojot sērfotāju Džefu Spikoli kinolentē «Fast Times at Ridgemont High».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu