Braients un Rouzs - NBA marta labākie spēlētāji

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) marta labākajiem spēlētājiem atzīti Čikāgas «Bulls» komandu pārstāvošais Deriks Rouzs un Kobe Braients no Losandželosas «Lakers» vienības.

Kopumā 16 marta spēlēs «Bulls» komanda izcīnīja 13 uzvaras. Rouzs 18.marta spēlē ar Indiānas «Pacers» komandu iekrāja 42 gūtos punktus, kas ir viņa karjeras labākais rezultāts, bet 26.marta spēlē ar Milvoki «Bucks» komandu tika pie 17 rezultatīvām piespēlēm, uzstādot jaunu karjeras rekordu arī šajā statistikas rādītājā.

Rouzs ir vienīgais NBA spēlētājs, kas līgas labāko desmit spēlētāju pulkā iekļuvis gan gūto punktu (25 vidēji gūtie punkti, kas dod septīto vietu līgā), gan rezultatīvo piespēļu ziņā (7,9 piespēles vidēji spēlē, kas līgā dod desmito vietu).

Tikmēr Braients palīdzēja Rietumu konferences komandai «Lakers» martā tikt pie 12 panākumiem 13 mačos, vidēji izceļoties ar 25,8 punktiem, 4,8 atlēkušajām bumbām un 4,4 rezultatīvām piespēlēm.

8.marta spēlē ar Atlantas «Hawks» Braients NBA visu laiku rezultatīvāko spēlētāju sarakstā prata pakāpties uz sesto vietu, apsteidzot Mozesu Melounu.

Savukārt 22.marta spēlē ar Fīniksas «Suns» komandu Braients tika pie 42 punktiem, kas ir viņa šīs sezonas labākais sasniegums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu