Zeltiņas meita gados vecākā kavaliera dēļ pametusi skolu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«Apollo» jau vēstīja, ka aktrises Agneses Zeltiņas meitai Marijai Romijai (18) jau kādu laiku esot attiecības ar uzņēmēju Intu Jansonu (42). «PDz» abus kopā ievēroja Valentīndienā, apmeklējot Lindas Leen koncertu «Arēnā Rīga». Nu žurnāls vēsta, ka Marija pametusi mācības skolā. Vai tas noticis vētrainās mīlas dēļ?

Šajā vasarā viņai būtu jābeidz mācības Rīgas 3. ģimnāzijas 11. klasē, tomēr viņa jau labu laiku neesot šīs mācību iestādes skolniece. «Marija no skolas aizgāja veselības problēmu dēļ,» «PDz» apgalvojusi skolas vadība. Savukārt, pati Marija Romija žurnālam komentārus neesot sniegusi.

3. ģimnāzijas vadības pārstāve sacījusi, ka Marija no skolas nav izslēgta, jo tādus skolēnus neizslēdz, norādot uz Marijas teicamnieces reputāciju. Zeltiņas meita uz kalna guvusi smagu smadzeņu satricinājumu, kura dēļ neesot bijusi spējīga turpināt mācības līdzšinējā līmenī. Vadība centusies pierunāt meiteni palikt, palaižot sekmes mazliet zemāk, jo tām nav obligāti visu laiku jāturas 7, 8, 9 ballu līmenī. Taču Marija neesot vēlējusies nolaist latiņu. Marija mācības pabeigšot citā skolā.

Tomēr «PDz» rīcōbā esošā neoficiālā informācija liecinot, ka Marijas skolas gaitu pārtraukšana esot tieši saistīta ar jauno vētraino mīlu - 24 gadus vecāko Marijas Romijas tēva draugu.

Interneta portāls «vipi.lv» vēsta, ka Marija Romija ar Intu Jansonu dzīvojot kopā - Mežaparka privātmājā. Vienā ēkas stāvā mitinoties jaunais mīlas pāris, bet otrā -
diriģents Romāns Vanags ar savu daudzbērnu ģimeni. Skolā jaunā mīlniece nemaz neesot kaunējusies par uzvirmojušo skandālu - gluži otrādi - meitenei radusies papildus bravūrība. Savas attiecības viņa neesot slēpusi, bet pat uzskatāmi ar tām lepojusies.

Uzņēmēja bijusī sieva un viņu divu bērnu māte - burātāja Vita Matīse - «Privātās Dzīves» taujāta par šo situāciju atzinusi: «Acīmredzot tāda ir Zeltiņu ģimenes morāle. Mazā meitene ļoti labi pazina mani un mūsu bērnus, taču tas viņai netraucēja un nebija nekāds šķērslis, lai satiktos ar manu bērnu tēvu». Komentāru Matīse beigusi sakot, ka Ints esot lielisks tētis un bērni viņu dievinot.

Video rullītī, kas tapis pirms vairāk kā gada, Marijai Romijai vēl patika gados līdzvērtīgākais Roberts Petinsons:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu