Linda <i>Leen</i> izdos koncerta «French Kiss» DVD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šī gada 14. februārī «Arēnā Rīga» notika Lindas Leen līdz šim vērienīgākais labāko dziesmu koncerts, kuru apmeklēja 4500 skatītāju. Koncertu filmēja un 8.martā pārraidīja Latvijas Neatkarīgā televīzija un, kā ziņo tevīzijas pārstāvji, koncertu noskatījās vairāk kā 300 000 skatītāju liela auditorija.

Šobrīd Linda Leen un komanda strādā pie šī koncertieraksta DVD tapšanas, kuru plānots piedāvāt skatītājiem jau maija vidū. Pie video montāžas strādā kompānija «Pilot Heads Production», kas veidojuši DVD tādiem mūzikas grandiem kā «Prāta Vētra», «Cosmos» un Raimonds Pauls. Skaņu un surround efektus nodrošina Aigars Grāvers un Gints Pelcbergs.

DVD video materiāls atšķirsies no televīzijas pārraides ar pilnīgu koncerta programmu un  videomateriāliem no aizkulišu momentiem, lai radītu pilnīgu koncerta klātesamības sajūtu abās skatuves pusēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu