Zināmi LBL 1/4 fināla pāri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pārliecinošu uzvaru Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē svētdien izcīnīja «VEF Rīga» komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 109:69 (19:21, 28:14, 32:22, 30:12) sagrāva «Valmieras» vienību, garantējot 2. vietu regulārajā čempionātā.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Božans Bakičs, bet ar 15 punktiem izcēlās Kristaps Janičenoks.

Savukārt «Valmieras» komandā 23 punktus guva Jānis Kaufmanis, bet 14 punkti un astoņas bumbas zem groziem Jāņa Bērziņa kontā.

Citā svētdienas spēlē «Ventspils» komanda savā laukumā ar 96:75 (25:18, 30:19, 22:18, 19:20) uzvarēja pagājušās sezonas čempionvienību «Barons/O!Karte».

Tādējādi LBL regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā pārliecinošu 1. vietu ar 22 uzvarām 28 spēlēs izcīnīja «Ventspils». 2. vietā ar 19 panākumiem ierindojās «VEF Rīga», bet 3. pozīciju ar18 uzvarām ieņēma «Liepājas Lauvu» komanda.

4. vietu ar 17 uzvarām ieņēma «Valmieras» vienība, «Barons/O!Karte» ar 17 uzvarām ierindojās 5. vietā, bet Jelgavas «Zemgale» ar deviņiem panākumiem regulāro čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā. Tikmēr pēdējās divas vietas ieņēma biznesa augstskolas «Turība» un «Latvijas Universitātes» (LU) komandas, kuras 28 spēlēs tika pie attiecīgi sešām un četrām uzvarām.

Kā ziņots, LBL izslēgšanas spēlēs piedalīsies labākās sešas komandas - pirmās divas automātiski iekļuvušas pusfinālā, bet nākamās četras aizvadīs ceturtdaļfināla cīņas.

Ceturtdaļfināla sērijās līdz divām uzvarām «Liepājas Lauvas» spēkosies ar Jelgavas «Zemgali», bet «Barons/O!Karte» tiksies ar «Valmieras» basketbolistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu