Valters ar tālmetienu izrauj «Fuenlabrada» uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas ACB līgas čempionāta spēlē svētdien 12 punktus guva latviešu saspēles vadītājs Kristaps Valters, bet viņa pārstāvētā «Fuenlabrada» komanda savā laukumā ar 55:54 līdzīgā cīņā pieveica Manrezas «Assignia».

Šajā mačā Valters nospēlēja nepilnas 25 minūtes, kuru laikā realizēja vienu no četriem divpunktu metieniem, trīs no pieciem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, kā arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles un nopelnīja četras piezīmes, cīņu pabeidzot ar 15 efektivitātes koeficienta punktiem.

Turklāt mača pēdējās sekundēs tieši Kristapa precīzais trīspunktu metiens ļāva «Fuenlabrada» izcīnīt panākumu.

Svētdien zaudējumu piedzīvoja cita latviešu saspēles vadītāja Jāņa Blūma pārstāvētā Bilbao «Bizkaia Basket» komanda, kas izbraukumā ar 75:89 piekāpās Vitorijas «Caja Laboral».

Kopvērtējumā pēc šiem mačiem «Bizkaia Basket» komanda ar 18 panākumiem 30 mačos ir 5. vietā, bet «Fuenlabrada» ar 17 uzvarām ieņem 8. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu