Pasha

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povaronok ru.

Nepieciešams:

1 kg biezpiena
5 olas
200 g sviesta
200 g saldā krējuma
200 g cukura
vaniļas cukurs
100 g rozīņu
100 g riekstu
100 g sukāžu


Pagatavošana:

Mīkstu sviestu samaisa ar cukuru un vaniļas cukuru, pieliek olas, svaigo krējumu un biezpienu. Visu liek katliņā un uz nelielas uguns karsē, bet neļauj vārīties. Karsto masu noņem no uguns, pieliek rozīnes, sadrupinātus riekstus un sagrieztas sukādes, visu sajauc. Pashas formu izklāj ar marli, pilda ar biezpienu, tur zem sloga aukstumā diennakti. Ja nav pashas formas - iesien biezpienu marlē un tur zem sloga, lai liekais šķidrums notek. Pirms pasniegšanas rotā ar želejas konfektēm vai riekstiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu