Angļu un japāņu seksa noslēpumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/andyshen/

Vasara tuvojas beigām, meitenes atgriežas no atvaļinājuma ārzemēs... ar salauztu sirdi. Kas viņš bija? Japānis, itālietis vai anglis? Kā viņš tik ātri spēja tevi savaldzināt un pat iekarot un pavedināt uz gultu? Kas notika tālāk? Un vai viņš precēs ar'?

Centīsimies atklāt dažādu nacionalitāšu vīriešu seksuālos noslēpumus. Varbūt tas jums nākamreiz kaut kā palīdzēs? Jo gribas taču arī turpinājumu, vai ne? Šoreiz paviesosimies angļa un japāņa gultā.

Anglis

Tevi gaida visai tradicionāls sekss: zēni augšā, meitenes apakšā. Vīrieši visas darbības veic ar pašcieņu. Par to tu viņu apbrīno un cieni, bet... Kaut kā garlaicīgi... Tu gaidīji gultā visu varavīksnes krāsu spektru, bet līdz tam ir patālu.

Taču, kad tev šķiet, ka viss jau beidzies, ka rītā tevi gaidīs vienīgi nelielas morālas paģiras par ātro atdošanos utt., godājamam angļu vīrietim pamostas kaut kādas īpatnējas seksuālas dziņas un īpatnības. Piemēram, viņam rodas vēlme pielaikot tavas biksītes. Vai arī viņš ieslēdz videomagnetofonu ar filmu «Vējiem līdzi», un sekss atsākas ar jaunu sparu. Jo tāda ir viņa kaislība — seksot šīs filmas pavadībā...

Laulības perspektīva

Tāda tomēr ir. Tev tikai jāpārtrauc stāstīt anekdotes, par kurām tu līdz šim esi smējusies. Un nekādā gadījumā nestāsti to, kurā tiek pieminēta auzu pārslu putra. Kas vēl? Ak jā, nopērc labi daudz skaistu stringu savam nākamajam dzīvesdraugam.

Japānis

Šoreiz tev gadījies pretrunu kamols. Piemēram, viņam nepatīk, ja tu izģērbies pilnīgi kaila. Bet tajā pašā laikā viņu ļoti interesē viss, kas atrodas tev zem biksītēm.

Oficiālo programmu viņš izpildīs lieliski — kā parādē ierindas priekšā. Kaut gan iespējams, ka tevi neapmierinās viņa glāsti. To tev šķitīs par maz. Tikai nesāc raudāt! Tas nepavisam nenozīmē, ka tu viņam nepatīc. Vienkārši japāņi nav pieraduši atklāti izrādīt savas jūtas.

Laulības perspektīva

Kādēļ gan ne, tā ir pat ļoti liela. Tikai tev jāatradinās sarunāties. VISPĀR! Pirmkārt, japāņi vispār nav pārlieku runīgi. Otrkārt, tavs viedoklis tur nevienu neinteresēs. Lai atradinātos no mutes virināšanas, tev būs vajadzīgi vismaz pāris gadi, raksta newsru.com.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu