Cik orgasmu ir krievietēm?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Kurš gan iebildīs, ka krievu sievietes ir vismaz vienas no skaistākajām visā pasaulē? (Tā vaicā «style.rbc.ru».) Tāpēc nav brīnums, ka tieši viņas kļuvušas par liela pētījuma objektiem. Un proti — cik karsts (vai auksts) ir cilvēces seksuālais klimats?

Izrādās, ka 80% krieviešu ar seksu nodarbojas vismaz reizi nedēļā un tādējādi par 2% šajā jomā pārtrumpo vīriešus. (Dīvaina statistikas ciparu nesakritība, vai ne?) Krievus te apsteiguši tikai grieķi un brazīlieši.

Statistika apliecināja, ka krievi ar seksu nodarbojas vidēji 143 reizes gadā, bet brazīlieši — 145 un grieķi — 164 reizes. (Ja kādu interesē ģimenes budžets, tas tagad var ātri aprēķināt, cik naudas katrā ģimenē un visā valstī kopumā izlieto kontracepcijas līdzekļu iegādei.)

Kas attiecas uz japāņiem, atliek vien brīnīties par viņu prasmi ekonomēt vai arī vienkārši izteikt viņiem līdzjūtību. Jo izrādās, ka mīlēšanās jomā augsti attīstītie japāņi krietni atpaliek no visas pārējās pasaules mīlētājiem: tikai 48 reizes gadā vidēji statistiskais japānis sasniedz ekstāzes virsotnes ar savu japānieti... Turklāt ne jau sava prieka pēc, jo izrādās, ka tikai 10% japāņu ir apmierināti ar savu seksuālo dzīvi.

Honkongā situācija ir mazliet labāka — 32% iedzīvotāju ir apmierināti ar savas dzīves intīmo pusi. Žēl vienīgi, ka tikai 8% Honkongas sieviešu var priecāties par sasniegto orgasmu, pārējās ir palikušas gribot... Salīdzināšanai — Krievijā orgasmu sasniedz 37% sieviešu.

Vislielāko apmierinājumu seksā gūst Meksikas sievietes, jo 51% no viņām sasniedz orgasmu. Itālietes no viņām atpaliek pavisam nedaudz — par trim procentiem. Šīs proporcijas īpaši nemainās, ja apvieno kopējos sieviešu un vīriešu statistiskos rādītājus. Meksika, Itālija un Spānija ar 66% ir pirmajā vietā, bet Krievija atpaliek nedaudz — viņiem augstāko baudu gultā sasniedzot 54% mīlētāju. Beidzamo vietu draudzīgi dala Honkonga un Ķīna — 24%.

Vēl kādi interesanti statistikas dati: Krievijā viena dzimumakta realizēšanai dzīvē tiek tērētas 18 minūtes, bet visvairāk laika tam tērē Nigērijā — 22,3 minūtes. Dīvaini, ka indieši, par kuru mīlas mākslu klīst leģendas, gultā visu tomēr dara ļoti ātri — vidēji 13,2 minūtēs.

Redz, cik daudz interesantu faktu var uzzināt, kad statistiķi kārtīgi pastrādājuši. Un šoreiz tā patiesi ir, jo «Durex» speciālisti apgalvo, ka 26 pasaules valstīs par mīlas lietām esot iztaujājuši 26 tūkstošus cilvēku. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu