Zeltiņa, Ģederte un citas blondīnes devušās «1000 jūdžu» ekspedīcijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

«Šss...notiek brīnums» - 19.aprīlī uz salu Vidusjūrā devās studijas «Qfilma» devītais projekts, kā rezultātā taps piedzīvojumiem bagāts un krāšņš TV stāsts LNT kanālā 5 sērijās. Pēc īpaša skatītāju pieprasījuma un piecu gadu gatavošanās, producentu studija «Qfilma» pirmo reizi veido ekspedīciju daiļā dzimuma pārstāvēm.

Ekspedīcijā dosies piecas skaistas un drosmīgas sievietes - aktrise Agnese Zeltiņa, blondīņu asociācijas «Go Blonde» vadītāja Marika Ģederte, Guna Geikina, Dace Dēnava un Laura Everte. 

Dalībnieces ir piekritušas piedalīties televīzijas šovā, bet viņas vēl nezina, ko nāksies paveikt un pieredzēt. Raidījuma veidotāji šoreiz ieplānojuši gan grūtus pārbaudījumus, gan iespēju piedzīvot kaut ko patiešām grandiozu un vienlaikus skaistu. Ekspedīcijas laikā dalībniecēm būs jāspēj izveidot komandu, darboties saskaņoti, kā arī pārvarēt fiziskas grūtības.

«Skatītāji piecu gadu laikā ļoti iemīļojuši mūsu veidotās ekspedīcijas. Esam ceļojuši un dalījušies piedzīvotajā Krievijā - Urālos, Aiz Polārā loka, Arhangeļskā, Āfrikā, Indijā, Transilvānijā, Mjanmā un Irānā, un tagad esam gatavi jaunam izaicinājumam», stāsta studijas «Qfilma» producents un režisors Atis Balodis. «Dalībnieces pievieno ekspedīcijai jaunu vērtību, to, ko jebkurā vietā un darbībā var ienest tikai sieviete - vieglumu, neprognozējamību un pats galvenais, saprotams, skaistumu. Ar šo projektu mēs gribam vairot pozitīvās emocijas, parādot, ka mēs Latvijā spējam ne vien gausties pa krīzi, bet arī priecāties, izbaudīt mirkli un būt spēcīgi. Ka spējam izdarīt daudz un iedvesmot citus jauniem izaicinājumiem!»

Visu piedzīvoto varēsiet vērot jau maija beigās LNT kanālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu