Arī «Skonto» iekļūst Baltijas līgas pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Triobet» Baltijas līgas pusfinālā trešdien iekļuva pagājušās sezonas Latvijas čempionvienības Rīgas «Skonto» futbolisti.

Ceturtdaļfināla atbildes spēlē «Skonto» izbraukumā ar 3:1 (0:0) pieveica Lietuvas komandu Panevēžas «Ekranas».

Šajā mačā «Skonto» komandas labā pa vieniem vārtiem guva Artūrs Karašausks, Aleksandrs Fertovs un Ruslans Mingazovs, bet «Ekranas» rindās vienīgo precīzo sitienu izpildīja Egidijs Varns.

Kā ziņots, šo abu komandu pirmā cīņa «Skonto» komandas stadionā noslēdzās ar neizšķirtu 1:1, tādējādi divu spēļu summā Latvijas klubs uzvarēja ar 4:2.

Tikmēr vēl vienā ceturtdaļfināla atbildes mačā trešdien Latvijas futbolista Igora Kozlova pārstāvētā Lietuvas komanda «Šiauliai» izbraukumā ar 1:0 (1:0) apspēlēja Tallinas «Levadia», taču Kozlovs šim mačam nebija pieteikts. Atbildes spēlē vienīgos vārtus jau mača pirmajā minūtē guva Edvins Jasaitis.

Šo abu komandu pirmā cīņa «Šiauliai laukumā noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0, līdz ar to divu spēļu summā Lietuvas klubs bija pārāks ar 1:0.

Kā ziņots, pirmās divas ceturtdaļfināla atbildes spēles notika otrdien un pusfinālā iekļuva divi Latvijas klubi - FK «Ventspils» un «Liepājas metalurgs».

Turnīra pusfinālā «Liepājas metalurgs» spēkosies ar «Skonto» komandu, bet «Ventspils» tiksies ar «Šiauliai» futbolistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu