«Real» pārspēj «Barcelona» un izcīna Spānijas Karaļa kausu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Madrides «Real» futbolisti izcīnījuši pirmo trofeju galvenā trenera Žozē Mourinju vadībā, Spānijas Karaļa kausa finālā Valensijā ar 1:0 pieveicot «FC Barcelona».

Mača pamatlaikā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, bet papildlaikā, spēles 103. minūtē uzvaras vārtus guva «Real» portugāļu pussargs Krištianu Ronaldu, kurš guva savus 42. vārtus šajā sezonā.

Madrides klubs pirmoreiz kopš 2008. gada maija pieveica savus niknākos sāncenšus «FC Barcelona», bet treneris Mourinju tagad ir izcīnījis vismaz vienu trofeju gadā jau kopš 2003. gada, kad viņš vēl vadīja «FC Porto».

Šosezon «Real» un «FC Barcelona» duelis jeb, tā sauktais, El Clasico ir izlutinājis futbola līdzjutējus. Šajā pavasarī vien abi superklubi 18 dienu laikā četras reizes tiksies savā starpā.

Pagājušās nedēļas nogalē Spānijas čempionātā «Real» un «FC Barcelona» Madridē cīnījās neizšķirti 1:1, bet nākamās divas tikšanās būs 27. aprīlī un 3. maijā, kad abas komandas spēkosies UEFA Čempionu līgas pusfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu