«TTT Rīga» - Latvijas čempiones

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Sieviešu basketbola līgas finālsērijas trešajā spēlē «TTT Rīga» komanda ar 104:57 pārliecinoši pieveica «RTU/Merks», triumfējot arī visā sērijā ar 3-0.

Uzvarētāju rindās ar 28 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Dita Krūmberga, 15 punktus guva Anda Eibele, bet 13 punkti bija Karlīnas Nīmanes kontā. «RTU Merks» labā 17 punktus guva Signe Langenfelde, bet 11 punktus sakrāja Ieva Vītola.

Pirmajā ceturtdaļā «RTU/Merks» basketbolistes vēl izrādīja sīvu pretestību (16:18), taču otro ceturtdaļu «TTT Rīga» uzvarēja ar 32:7, tādejādi izšķirot mača uzvarētāja likteni.

Atgādinām, ka finālsērijas pirmajās divās spēlēs «TTT Rīga» izcīnīja ne mazāk pārliecinošas uzvaras ar 106:46 un 94:53. «TTT Rīga» basketbolistes par Latvijas čempionēm kļuvušas otro gadu pēc kārtas un ceturto reizi pēdējo piecu gadu laikā.

Finālsērijas vērtīgākās spēlētājas balvu saņēma Krūmberga. Tāpat pie balvām tika arī LSBL čempionāta rezultatīvākā spēlētāja Ieva Krastiņa (Latvijas Universitāte), labākā atlēkušo bumbu izcīnītāja Līna Lisnere (SK «Cēsis») un labākā rezulatīvo piespēļu dalītāja Anda Eibele («TTT Rīga»).

Tikmēr sērijā par bronzas medaļām pirmajās divās spēlēs LU basketbolistes ar 61:57 un 76:65 pieveica «TTT Rīga Juniores», bet šovakar sērijā līdz trim uzvarām notiek trešais mačs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu