Sākta biļešu tirdzniecība uz U-19 PČ basketbolā vīriešiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šodienas, 26. aprīļa, mājas lapā «www.bilesuserviss.lv» un visos «Biļešu servisa» tirdzniecības punktos sākās biļešu tirdzniecība uz visām U-19 Pasaules čempionāta spēlēm basketbolā vīriešiem, «Apollo» informēja turnīra preses sekretārs Māris Noviks.

Dienas biļetes, ar kurām Liepājā un Valmierā varēs apmeklēt četras spēles, maksā, sākot no trīs latiem. Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu Latvijas sporta hallēs, rīkotāji aicina savlaicīgi iegādāties biļetes uz pirmās kārtas spēlēm. Latvijas valstsvienība 30. jūnijā Valmierā spēlēs ar Taivānu, 1. jūlijā ar Austrāliju un 2. jūlijā ar Argentīnu. ASV un Lietuva sacentīsies Liepājā.

Iegādājoties dienas biļeti otrās kārtas spēlēm 4. - 6. jūlijā Rīgā, būs iespējams noskatīties sešas spēles ar 12 labāko komandu, kuru vidū gaidām Latvijas izlasi, līdzdalību. Pēc vienas dienas atpūtas astoņas veiksmīgākās valstsvienības 8. jūlijā sāks izšķirošās cīņas par medaļām. Pusfināli notiks 9. jūlijā, spēles par pirmo un trešo vietu 10. jūlijā.

Pārdošanā būs pieejamas VIP biļetes uz spēlēm Valmierā, Liepājā un Rīgā. Biļešu skaits ierobežots. Cenas, sākot no pieciem latiem, kas nodrošinās labākas un ērtākas sēdvietas sektoru tribīnēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu