«Barcelona» dominē un uzvar Madridē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē trešdienas vakarā «FC Barcelona» futbolisti viesos ar 2:0 pieveica Madrides «Real» komandu.

Pirmajā puslaikā «Santiago Bernabeu» stadionā Madridē vairāk uzbruka «FC Barcelona» komanda, tomēr «Real» aizsardzība darbojās droši. Labākās izdevības bija Davidam Viljam, pēc kura sitiena bumba tikai nedaudz lidoja garām vārtiem, un Čavi Ernandesam, kura mēģinājumu gūt vārtus neitralizēja Ikers Kasiljass.

Otrajā puslaikā viesi turpināja kontrolēt bumbu, bet spēle kļuva asāka. 61. minūtē Madrides «Real» portugāļu aizsargs Pepe saņēma sarkano kartīti un mājinieki palika desmit vīru sastāvā. Spēlējot mazākumā, labs sitiens padevās Krištianu Ronaldu, tomēr vēl labākas izdevības bija «FC Barcelona» spēlētājiem - Viljam un Pedro Rodrigesam.

Visbeidzot mača 76. minūtē viesi savu pārsvaru pārvērta vārtu guvumā, kad Kasiljasu pārspēja neviens cits kā Lionels Mesi. Bet 87. minūtē argentīniešu uzbrucējs guva otros vārtus, tādejādi pirms atbildes spēles Barselonā praktiski atbildot uz jautājumu par uzvarētāju divu maču summā.

Otrā pusfināla pirmajā mačā otrdien «Manchester United» izbraukumā ar 2:0 pieveica Gelzenkirhenes «Schalke 04».

Pusfinālu atbildes spēles notiks nākamo otrdien un trešdien Barselonā un Mančestrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu