«Lech» noraida «Sampdoria» piedāvājumu par Rudņevu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Polijas klubs Poznaņas «Lech» noraidījis trīs miljonus eiro (2,1 miljona latu) vērtu piedāvājumu no Itālijas A sērijas kluba «Sampdoria» par Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva iegādi.

Par šāda piedāvājuma noraidīšanu vēsta portāls «dziennik.pl» un vairāki citi Polijas masu mediji.

Tiek vēstīts, ka «Lech» vadība vēlējusies par uzbrucēju saņemt par diviem miljoniem eiro vairāk, nospraužot jau iepriekš publiskotu Rudņeva cenu - pieci miljoni eiro (3,5 miljoni latu).

Tāpat tiek ziņots, ka par Rudņeva pakalpojumiem lielu interesi izrāda Ukrainas klubs Harkovas «Metallist».

Rudņeva vārds ilgstoši ticis saistīts arī ar Anglijas komandas Londonas «Arsenal», kā arī Turīnas «Juventus» un cita Itālijas kluba «Udinese» transfēru plāniem.

23 gadus vecais Rudņevs slavens kļuva pēc tam, kad divās UEFA Eiropas līgas spēlēs pret «Juventus» kopā izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem.

Kā ziņots, «Lech» pagājušā gada augusta sākumā noslēdza līgumu ar Rudņevu uz četriem gadiem. Šosezon viņš ir starp rezultatīvākajiem Polijas čempionāta un UEFA Eiropas līgas turnīra spēlētājiem. Tajā Polijas komanda 1/16 finālā piekāpās Portugāles komandai «SC Braga».

Polijas čempionāta kopvērtējumā pēc 23 kārtām «Lech» komanda ar 33 punktiem ieņem 5. vietu, bet «Sampdoria» A sērijas čempionātā ar 35 punktiem 34 spēlēs ieņem 17. vietu 20 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu