Dortmundes «Borussia» triumfē Vācijas bundeslīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par šīs sezonas Vācijas bundeslīgas čempionāta uzvarētājiem sestdien divas kārtas pirms turnīra noslēguma kļuva Dortmundes «Borussia» futbolisti.

Tas kļuva skaidrs pēc tam, kad Dortmundes «Borussia» komanda 32. kārtas spēlē izcīnīja uzvaru, bet tās vienīgā konkurente cīņā par titulu Lēverkūzenes «Bayer» cieta neveiksmi.

Tādējādi divas kārtas pirms čempionāta noslēguma Dortmundes klubs kļuva «Bayer» futbolistiem vairs nesasniedzams, jo kopvērtējumā abas komandas šobrīd šķir astoņi punkti.

Dortmundes «Borussia» komanda Vācijas bundeslīgas čempionātā triumfēja pirmo reizi kopš 2002. gada, bet kopumā tā tagad izcīnījusi septiņus titulus.

Sestdien aizvadītajā mačā Dortmundes «Borussia» savā laukumā ar 2:0 (2:0) pieveica «FC Nurnberg». Uzvarētājiem šajā mačā vārtus guva paragvajiešu uzbrucējs Lukass Barioss un polis Roberts Levandovskis.

Tikmēr «Bayer» komanda izbraukumā ar 0:2 (0:0) atzina «1. FC Koeln» futbolistu pārākumu. Uzvarētājiem abus vārtus guva slovēņu uzbrucējs Milivoje Novakovičs.

Zaudējumu sestdien piedzīvoja trešajā vietā esošā «Hannover 96» komanda, kas savā laukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās Menhengladbahas «Borussia». Tādējādi uz trešo vietu var pakāpties pagājušās sezonas čempionvienība Minhenes «Bayern», ka savā laukumā uzņems Gelzenkirhenes «Schalke 04» komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu