Gorkšs un QPR nodrošina vietu Anglijas premjerlīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas «Championship» līgas spēlē sestdien Latvijas izlases kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā «Queens Park Rangers» (QPR) komanda izbraukumā ar 2:0 (0:0) apspēlēja «Watford FC», izcīnot tiesības nākamajā sezonā spēlēt Anglijas premjerlīgā.

Gorkšs maču uzsāka savas komandas sākumsastāvā, laukumā pavadot visas 90 minūtes.

Rezultātu mača 76. minūtē atklāja Adels Tārabats, bet jau spēles puslaika kompensācijas laika 3. minūtē Tomijs Smits guva QPR komandas otros vārtus.

QPR komanda Anglijas premjerlīgas čempionātā atgriezīsies pēc 15 gadu pārtraukuma.

Vienu kārtu pirms sacensību beigām QPR ar 88 punktiem 45 spēlēs saglabāja pārliecinošu 1. vietu, tai ar 80 punktiem 44 mačos seko «Norwich City» komanda, bet trešā ar 79 punktiem 44 spēlēs ir «Cardiff City»enība.

Kā ziņots, nākamajā nedēļā Anglijas Futbola asociācija (FA) sāks izskatīt jautājumu par iespējamo kopvērtējuma punktu atņemšanu QPR komandai. QPR pārkāpusi FA noteikumus attiecībā uz aģentu trešo personu īpašumu.

Pēc 46 spēļu kārtām divas labākās «Championship» turnīra komandas automātiski garantēs ceļazīmi uz nākamās sezonas premjerlīgas turnīru, bet nākamās četras komandas sadalīs vēl vienu ceļazīmi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu