Zviedru sieviešu žurnāla piedāvāto «sapņu darbu» iegūst jurisprudences studente

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Pludmaļu apskatnieka darbu, ko aprīļa sākumā piedāvāja zviedru dzīves stila žurnāls «Amelia», ieguvusi jurisprudences studente Osa Dejusa, vēsta zviedru interneta izdevums «The Local».

Kā visveiksmīgākajai kandidātei viņai četras nedēļas vajadzēs braukāt pa pasauli, atpūšoties dažādās pludmalēs. Kā bija norādīts darba sludinājumā, viņas «darba pienākumos ietilpst došanās ekskursijās, gulēšana pludmalē, vīna dzeršana vietējās tavernās un citas parastas darbības, ko var veikt komerciālajās pludmalēs un tūrisma vidē».

Konkursa gaitā tika vērtēta arī kandidātu peldētprasme, gatavība strādāt arī vēlos vakaros, jo «dzērienu degustēšana noteiktos apstākļos var prasīt virsstundas», kā arī «spējā atpūsties/neko nedarīt ilgu laika periodu».

«Tas ir neticami, nudien. Man maksās par to, ka es došos savā sapņu atvaļinājumā,» konkursa iznākumu komentēja 31 gadus vecā sieviete.

Kā ziņots iepriekš, darba sludinājums tika izvietots īsi pirms 1.aprīļa, un, neskatoties uz to, ka tik kārdinošu piedāvājumu bez grūtībām varēja noturēt par muļķu dienas joku, atsaucība uz to bijusi milzīga - žurnāla redakcija saņēma 2267 pieteikumus.

Arī Osa Dejusa nosprieda, ka tas ir pirmā aprīļa joks, taču aizsūtīja pieteikumu tik un tā. «Es aizsūtīju pieteikumu, būdama pilnīgi pārliecināta, ka nākamajā dienā žurnālā izlasīšu, ka uz joka uzķērās tik un tik cilvēki,» stāstīja Dejusa.

Kad sieviete uzzināja, ka tieši viņa ir laimīgā, kas ieguvusi sapņu darbu, viņa piedalījās seminārā par nabadzību. «Tas bija tāds kontrasts, es sēdēju un domāju par nabadzības problēmām un tad pēkšņi uzzināju, ka esmu dabūjusi visforšāko iespējamo darbu. Kad seminārs beidzās, es piezvanīju māsai un no prieka vienkārši kliedzu,» stāstīja Dejusa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu