Rouzs - jaunākais sezonas MVP NBA vēsturē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Čikāgas «Bulls» saspēles vadītājs Deriks Rouzs kļūs par visu laiku jaunāko regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju NBA vēsturē, ziņo [s:38057].

22 gadus gadus vecais Rouzs šosezon palīdzēja «Bulls» izcīnīt 62 uzvaras 82 spēlēs, tādēļ viņš ir galvenais pretendents uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu. Kā ziņo ESPN, no drošiem avotiem kļuvis zināms, ka Rouzs tiks atzīts par šīs sezonas MVP (Most Valuable Palyer).

Pats basketbolists atzīst, ka oficiāli tas viņam nav paziņots, taču par runām Rouzs esot dzirdējis. «Tomēr šobrīd atzīšos, ka tā ir pēdējā lieta par ko domāju. Atvainojiet.»

«Bulls» aizvadītajā naktī Austrumu konferences pusfināla sērijas pirmajā mačā ar 95:103 zaudēja Atlantas «Hawks» komandai. Paredzams, ka balva Rouzam oficiāli tiks pasniegta pirms sērijas otrā mača Čikāgā.

Līdz šim pēdējais «Bulls» spēlētājs, kurš bija ieguvis sezonas MVP balvu ir Maikls Džordans, kurš jau šīs sezonas laikā izteicās, ka Rouzs būtu pelnījis šo atzinību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu