«Skonto» pusfināla pirmajā mačā sagrauj «Liepājas metalurgu»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pārliecinošu uzvaru «Triobet» Baltijas līgas pusfināla pirmajā spēlē trešdien izcīnīja pagājušās sezonas valsts čempionvienība Rīgas «Skonto», kas savā laukumā ar 5:0 (1:0) sagrāva «Liepājas metalurga» komandu.

Pirmajā puslaikā «Skonto» guva tikai vienus vārtus, taču otrajā puslaikā laukuma saimnieki vēl četras reizes pārspēja pretinieku vārtsargu, svinot pārliecinošu uzvaru. Uzvarētājiem šajā spēlē pa vieniem vārtiem guva Igors Tarasovs, Renārs Rode, Natans Žuniors, Ruslans Mingazovs un Artūrs Karašausks.

Kā ziņots, otrdien tika aizvadīta pirmā spēle arī otrajā pusfināla pārī, kurā FK «Ventspils» izbraukumā ar 2:0 (0:0) pieveica Lietuvas klubu «Šiauliai», kuru pārstāv arī Latvijas pussargs Igors Kozlovs.

Atbildes spēles notiks 24. un 25. maijā, bet 19. jūnijā paredzētajā finālā iekļūs komandas, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Jau vēstīts, ka pagājušās sezonas finālmačā FK «Ventspils» ar 3:1 papildlaikā pieveica Lietuvas komandu Marijampoles «Sūduva».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu