Fergusons: kāpēc mums baidīties no «Barcelona»?

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas kluba «Manchester United» galvenais treneris Alekss Fergusons uzskata, ka viņa vadītajai komandai nav jābaidās no Spānijas čempionvienības «FC Barcelona» UEFA Čempionu līgas finālā.

«Kāpēc mums būtu jāšaubās par saviem spēkiem? Jā, «Barcelona» šosezon lieliski spēlē Čempionu līgā, un mums pretiniekos būs augstākās klases pretinieks, taču tas nav iemesls baidīties,» par gaidāmo dueli ar «Barcelona» izteicās Fergusons. «Visiem zināms, kā spēlē «Barcelona». Mūsu uzdevums ir izdomāt, kā pret to cīnīties.»

Kā ziņots, «Barcelona» un «Manchester United» komandas Čempionu līgas finālā spēlēja arī 2008./2009. gada sezonā, kad Spānijas klubs uzvarēja ar 2:0.

«Iepriekšējā reizē mēs bijām favorīti. Iespējams, ka esam nedaudz vairāk pieredzējuši, taču, ja runājam par abu komandu attīstību kopš mūsu pēdējās tikšanās reizes, tad «Barcelona» šobrīd ir pašā virsotnē,» izteicās Fergusons. Tāpat treneris atzina, ka Čempionu līgas finālmačs būs īsti futbola svētki.

Svētdien «Manchester United» svarīgā premjerlīgas čempionāta spēlē savā laukumā uzņems pagājušās sezonas čempionvienību Londonas «Chelsea».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu