Džonijam Depam patīk iedzert kopā ar Kītu Ričardsu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu aktieris Džonijs Deps atzinis, ka viņam patīk iedzert glāzi vīna kopā ar mūzikas leģendu Kītu Ričardsu.

47 gadus vecais aktieris, kurš ir vīnu cienītājs, gan sacīja, ka viņam nav ne jausmas, ko dzer britu rokgrupas «The Rolling Stones» ģitārists.

«Es esmu vīna cienītājs. Man patīk (iedzert) glāzi laba sarkanvīna. Tādēļ es dzeru savu glāzi vīna un Kīts savu parasto (dzērienu). Man nav ne jausmas, kas tas ir, jo tas izskatās pēc kodolatkritumiem un tā sastāvu zina tikai viņš,» atklāja aktieris.

Kinolentē «Pirates of the Caribbean: At World's End» («Karību jūras pirāti: Pasaules malā») Ričards atveidoja Depa personāža kapteiņa Džeka Sperova tēvu un Deps sacīja, ka ir patiesi iepriecināts, ka viņu starpā ir izveidojusies cieša draudzība.

«Viņš ir fascinējošs cilvēks. Es viņu zinu jau ilgu laiku. Tā bija patiesa bauda, pieredzēt brīžus, kad uzņemšanas laukumā bijām tikai mēs abi, (..) atslābinoties un pļāpājot par mūziku, filmās, vienalga par ko,» sacīja Deps.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu