Pusi dienas Bauskas pasta centrā klientus apkalpo uz ielas pa logu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

VAS «Latvijas Pasts» Bauskas pasta centrā durvju bojājuma dēļ šorīt nevarēja iekļūt apmeklētāji, līdz tos sāka apkalpot uz ielas pa logu. Laikā starp plkst.14 un 15 durvis tika salabotas un atkal varēja iekļūt telpās, aģentūra LETA uzzināja pasta centrā.

No rīta bijuši elektropadeves traucējumi, kuru rezultātā Bauskas pasta centrā sabojājies automātisko durvju mehānisms un vairākas stundas durvis nav varēts atvērt. Kādu laiku no rīta pasta centrs neapkalpoja klientus, bet, kad konstatēja, ka vietējie meistari nevar salabot durvis, saukti citi meistari, bet klienti tika apkalpoti pa logu uz ielas, aģentūrai LETA pastāstīja Bauskas pasta centra darbiniece.

Laikā starp plkst.14 un 15 bija ieradušies meistari no Rīgas, durvju mehānisms tika salabots, un pēcpusdienā pasta centrs kļuva pieejams apmeklētājiem ierastajā veidā.

Elektropadeves traucējumi esot sabojājuši ne tikai Latvijas Pasta automātiskās durvis, bet arī dažādas elektroierīces cituviet tajā apkaimē, aģentūrai LETA pastāstīja pasta centrā.

Savukārt AS «Sadales tīkls» Dienvidu reģiona Dispečeru dienests ziņo, ka šodien Bauskas centrā, Slimnīcas ielā 9a, kur atrodas Bauskas pasta centrs, elektroapgādes traucējumi nav reģistrēti, aģentūru LETA informēja AS «Latvenergo» Ārējās komunikācijas daļas projektu vadītāja Ilvija Līvmane.

www.bauskasdzive.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu