Raimonds Gabrāns sezonu pabeigs Venēcijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Priedītis/BK Valmiera

Latviešu basketbolists Raimonds Gabrāns pievienojies Itālijas otrās līgas čempionāta komandai Venēcijas «Umana», kas cīnās par iespēju nākamajā sezonā spēlēt valsts augstākajā līgā, vēsta līgas mājaslapa internetā.

Šo sezonu Gabrāns sāka «Liepājas Lauvu» komandā, bet novembrī viņš pievienojās BK «Valmieras» komandai.

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīrā Gabrāns šosezon kopumā aizvadīja 27 spēles, vidēji mačā gūstot 12,2 punktus, izdarot 4,1 rezultatīvu piespēli un izcīnot 3,5 atlēkušās bumbas. «MasterCard» Baltijas Basketbola līgā (BBL) Gabrāns abu komandu sastāvā vidēji mačā guva 7,4 punktus, izcīnīja 3,0 bumbas zem groziem un izdarīja 2,9 piespēles.

Aizvadītajā sezonā «Umana» komandā spēlēja cits latviešu basketbolists Kristaps Janičenoks.

Kā zināms, Itālijas otrās līgas čempionātā šosezon spēlē vēl divi Latvijas basketbolisti. Jānis Porziņģis pārstāv Pistoijas «Tuscany» komandu, bet Mareks Jurevičus spēlē Veronas «Tezenis».

Regulārajā čempionātā, kas beidzās piektdien, «Umana» ar 21 uzvaru 30 spēlēs ieņēma 2. vietu, «Tuscany» ar 14 uzvarām ieguva 8. vietu, bet «Tezenis» ar 11 uzvarām palika 15. vietā 16 komandu konkurencē.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā «Umana» tiksies ar Udīnes «Snaidero», bet «Tuscany» mērosies spēkiem ar regulārā čempionāta uzvarētājiem Kazales Monferato «Fastweb».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu