Artjuhins aizstāv Kuldu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Krievijas izlases hokejists Jevgēņijs Artjuhins sacījis, ka pēc spēles pret Čehiju bija nedaudz uztraucies, jo domāja, ka IIHF spēlētāju varētu diskvalificēt par pielietotajiem spēka paņēmieniem pret čehu hokejistiem.

«Ja godīgi, biju uztraucies. Šajā čempionātā bija jau nepatīkams moments ar Latvijas izlases spēlētāju Arturu Kuldu. Tur nebija nekāds noraidījums, bet Arturu diskvalificēja uz trīs spēlēm. Es pretiniekam nesitu pa galvu, viņš pats sasitās pret ledu, taču atzīstu, biju satraucies,» Krievijas medijiem atzīst Artjuhins.

Spēlētājs saka, ka pirms pēdējās grupas spēles pret Somiju tiesneši norādīja, ka īpaši pievērsīs uzmanību Artjuhinam, bet par Čehijas izlasi hokejists izsakās diezgan nievājoši.

«Es gāju pa koridoru, bet Čehijas izlases treneris kaut ko bļāva man. Es jau saku: kā treneris uzvedas, tā arī spēlētāji. Izliekas, simulē - tāds ir čehu hokejs. Vai viņus jau bērnībā tā audzina?,» pārjautā Artjuhins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu