«Bļ...» - Krievijas pārstāvim pasprucis nesmukums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Krievijas pārstāvis «Eirovīzijā» Aleksejs Vorobjovs izcēlies ar kādu ne pārāk jauku indcidentu. No pārlieku lielajiem priekiem - Krievija tika nosaukta kā devītā no 10 finālā tikušajām valstīm - Aleksejam paspruka ikdienā tik ierastais «bļ...» vārdiņš.

Pieteikts priekšnesumam puisis tika visai aizkustinoši - nācis no nabadzīgas ģimenes un, tikai pateicoties vecāku neatlaidībai, varējis sekot savam sapnim un doties burvīgajā mūzikas pasaulē. Tomēr Krievijas vēriens piespēlēja kautrajam pusim pašas Lady Gagas producentu un uz «Eirovīzijas» skatuves jau kāpa blonds mačo, kas ar caururbjošu skatienu kamerās draudēja ikvienai meitenei «nāku tevi dabūt», piebilstot, ka «tu labi izskaties uz grīdas».

Vorobjova milzīgā sajūsma par piedalīšanos «Eirovīzijā» jau biaj jūtama pēc sava priekšnesuma, kur viņš aizrāvās ar sajūsmas saucieniem un vēl labu laiku nekāpa nost no skatuves. Sajūsmas vilnis kļuva tikai lielāks, uzzinot, ka Krievija tiek uz finālu 14. maijā un tas viss tika atzīmēts ar sulīgu un prieka pilnu «Tā ir Krievija, bļ...!»

«Newsru.com» atšifrējuši Vorobjova mutvārdu daiļradi vēl detalizētāk un vēsta, ka izpildītājs bļāvis: «Tā ir Krievija! Tā ir Krievija, bļ...! Nāc šurp, bļ...! Skaties acīs, bļ...!» (laikam domāts operatoram) un frāzēm sekoja buča kamerai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu