Ņikuļins: nevajag aiztikt mūsu trenerus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas izlases pieredzējušais aizsargs Iļja Ņikuļins pēc zaudējuma mačā par bronzas medaļām Čehijas hokejistiem (4:7) norādīja, ka nevajag neveiksmēs vainot tikai trenerus, atsaucoties uz «RIA Novisti», vēsta «sportbox.ru».

«Mums ir vienots kolektīvs. Mēs visi spēlējām viens par otru. Nevajag aiztikt mūsu trenerus,» uzsver Ņikuļins. «Mēs izgājām laukumā, lai cīnītos par bronzas godalgām, gribējām uzvarēt savai valstij. Taču diemžēl neizdevās, lai gan bija milzīga vēlēšanās.»

Tikmēr uz jautājumu, vai Krievijas izlases galveno treneru Vjačeslava Bikova un Igora Zaharkina nākotne izlasē bija atkarīgā no tā, vai tiks izcīnītas medaļas, Ņikuļins vien paraustīja plecus: «Pirmo reizi par to dzirdu.»

Krievijas izlases uzbrucējs Iļja Kovaļčuks norādīja, ka visiem kopā jāpaskatā spogulī un jāatrod neveiksmes iemesli. «Protams, tagad viegli ir visu sacirst gabalos, taču es nesteigtos ar secinājumiem.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu