Komarovs: tagad dzersim alu un šampanieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Somijas valstsvienības uzbrucējs Leo Komarovs pēc zelta medaļu izcīnīšanas atzina, ka tagad komanda ir nopelnījusi atpūtu, vēsta [s:38173].

«Mēs visi esam ļoti apmierināti. Pagaidām gan vēl neesam apzinājušies, kas ir noticis,» uzreiz pēc finālspēles pret Zviedriju atzina Komarovs.

«Tagad svinēsim: dzersim alu un šampanieti, kā arī atpūtīsimies. Sezona ir beigusies un beigusies tā ir lieliski - izcīnījām zelta godalgas,» atzīst Somijas izlases hokejists. «Kas attiecas uz spēli, tad tā bija līdzīga. Vienkārši mača beigās mums paveicās vairāk. Šādās spēlēs galvenais ir uzvara, nevis gūto vārtu skaits.»

Jautāts par to, kad komanda sajutusi, ka var uzvarēt pasaules čempionātā, Komarovs atbild: «Pēc uzvaras pusfinālā pār Krieviju. Sapratām, ka mums ir labas izredzes.»

Komarova teiktajam piekrīt arī Tuomo Rūtu, kurš atklāj, ka pēc uzvaras pār Krieviju bijis pārliecināts, ka somi izcīnīs zelta medaļas. «Mēs neko nemainījām, vienkārši turpinājām spēlēt savā stilā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu