Jāgrs: vēlos aiziet no izlases kā uzvarētājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Čehu hokeja leģenda Jaromīrs Jāgrs licis noprast, ka savu pēdējo maču valstsvienībā viņš vēl nav aizvadījis, vēsta [s:38174].

«Sagatavoties mačam pret Krieviju nebija viegli,» atzīst Jāgrs. «Pēc pusfināla spēles pret Zviedriju es aizgāju gulēt pusastoņos, bet pamodos tikai nākamajā dienā ap vieniem. Variet iedomāties, cik noguris es biju.»

«Tas pats attiecas arī uz Krievijas hokejistiem. Bija redzams, ka arī viņu spēki nav neizmērojami. Pirms šīs spēles centāmies sev iegalvot, ka krievi nav spēcīgāki par mums un mums nav no viņiem jābaidās. Mača sākumā Krievijas izlase bija ļoti aktīva, bet pēc tam apstājās,» stāsta Jāgrs.

«Kas attiecas uz manu nākotni valstsvienībā... man gribētos aiziet no izlases skaisti. Uzvarētājus atceras ilgi, bet, ja esi ieguvis trešo vietu, tad pēc pāris gadiem tevi aizmirsīs,» skaidro čehu uzbrucējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu