Hokeja fani pateicas Latvijas izlasei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien pasaules Čempionāta finālspēlē uzvaru pār Zviedriju izcīnīja Somijas hokeja izlase, kļūstot par jaunajiem pasaules čempioniem.

Vēl pirms finālspēles fanuteltī pie Kongresa nama tika aicināti Latvijas hokeja izlases spēlētāji ar galveno treneri Oļegu Znaroku, ģerelālmenedžeri Sandi Ozoliņu un Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidentu Kirovu Lipmanu priekšgalā, kur Latvijas hokeja fani pateicās izlasei par 15 fantastiskiem Latvijas hokeja pavasariem pasaules elitē – gan Pasaules Čempionātiem, gan Olimpiādēm, gan šopavasar Slovākijā nosargāto šo tradīciju turpinājumu, «Apollo» sacīja Latvijas Fanu organizācijas pārstāve Kerija Paukina.

Pēc Kerijas Paukinas un Dināra Kvedova pateicības vārdiem un veiksmes vēlējumiem mūsu valstsvienībai, kā arī Latvijas hokeja uzticīgajiem faniem, par atbalstu pateicās LHF prezidents Kirovs Lipmans.

Puišiem par parādīto raksturu un komandas vienotību pateicās arī Sandis Ozoliņš un Oļegs Znaroks. Visi novērtēja un pateicās faniem par atbalstu gan šogad Slovākijā, gan visu šo 15 gadu laikā, kopš Latvijas izlase spēlē pasaules elitē, un kuru laikā latviešu līdzjutēji ir ieguvuši zināmu starptautisku atpazīstamību un novērtējumu.

Atbalstīsim mūsējos arī nākošgad Somijā, lai šogad izlolotais sapnis par ceturtdaļfinālu (un ne tikai), piepildītos nākošgad. Jo Somija Latvijas izlasei līdz šim bijusi draudzīgāka ar panākumiem: 7.vieta 1997. gada čempionātā Turku un 9. vieta 2003.gadā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu