Saulietis: pirmais gads izlasē, kad neko nevajadzēja lūgties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Latvijas izlases hokejists Kaspars Saulietis atzinis, ka šogad valstsvienībā spēlētāji bija nodrošināti ar nepieciešamo inventāru, jo līdz ar Sanda Ozoliņa pievienošanos izlasei, komandā parādījās kārtība.

«Uzreiz uzlabojās atmosfēra komandā. Pats galvenais bija kārtība. Tas bija pirmais gads, kad neko nevajadzēja lūgties. Atnācu uz pirmo treniņu, viss jau priekšā. Iedod nūjas, bikses, ķiveri, somu. Nebija tā, kā iepriekš gadījās, kad viens iziet ar atšķirīgiem šortiem, otrs - ar citādāku ķiveri. Bija kārtība. Viss tika paskaidrots, bija kā NHL vai Somijā, kad visiem ir vienādi apstākļi. Ar Sanda ienākšanu komandā nevajadzīgu taupīšanas pasākumu vairs nebija,» «Sporta Avīzei» intervijā saka uzbrucējs.

Saulietis arī pateicīgs treneriem, kuri hokejistu iekļāva sastāvā. «Rīkojos pēc principa, ka nav pagātnes vai nākotnes, ir tagadne. Ja šāda iespēja ir, - jāizmanto. Biju maksimāli gatavs šim čempionātam. Paldies arī treneriem, kuri man noticēja un deva šo iespēju. Es varu pildīt dažādus trenera uzdevumus. Varu spēlēt ceturtajā maiņā ar kopā ar Ģirtu Ankipānu un Sergeju Pečuru vai Ronaldu Ķēniņu. Mums bija uzdevums - spēlēt no aizsardzības un ļaut atpūsties līderiem. Mēs to pildījām. Ielika «melnajos» pie Miķeļa Rēdliha un Andra Džeriņa, bija jāveido momenti pie pretinieku vārtiem, jāmet goli. Gribētu palielināt savu spēles laiku, protams, arī mazākumā,» norāda hokejists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu