Strīķe: Vilks atgriezīsies savā amatā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka pienākumu izpildītāja Juta Strīķe uzskata, ka nesen no priekšnieka vietnieka amata atbrīvotais Alvis Vilks atgriezīsies savā amatā.

Uz aģentūras LETA jautājumu, vai KNAB priekšnieka vietnieka korupcijas novēršanas jautājumos amatam tiek meklēts jauns darbinieks, Strīķe ar preses pārstāves Ievas Karlsbergas starpniecību atbildējusi, ka amats nav vakants. Viņa nesaskata iespējas un vajadzību pašlaik meklēt citu darbinieku.

Jau ziņots, ka KNAB priekšnieks Normunds Vilnītis, sākot no 16.maija, ir devies divu nedēļu atvaļinājumā, kura laikā viņu pienākumus pilda vietniece korupcijas apkarošanas jautājumos Juta Strīķe.

Iepriekš vēstīts, ka 13.maijā, pēdējā darbadienā pirms atvaļinājuma, Vilnītis pēc disciplinārlietas materiālu izvērtēšanas nolēma atbrīvot no amata savu vietnieku korupcijas novēršanas jautājumos Alvi Vilku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu