«Nordea banka» aicina studentus pieteikties uz apmaksātām vasaras prakses vietām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Nordea banka» izsludina konkursu studentiem uz 15 vasaras prakses vietām dažādās bankas struktūrvienībās. Prakses ilgums ir sākot no trīs mēnešiem. Praktizēties varēs ne tikai Rīgā, bet arī lielākajās Latvijas reģionu pilsētās, portālu «Apollo» informēja Dagnija Stuķēna, «Nordea Latvija» sabiedrisko attiecību vadītāja-preses sekretāre.

«Nordea bankas» Personāla vadības departamenta vadītāja v.i. Indra Rozenberga: ««Nordea bankas» apmaksātas prakses programmā katru gadu piedalās vairāk kā 40 studenti, kas strādā pie mums vidēji trīs mēnešus. Veiksmīgas sadarbības gadījumā daļa no viņiem kļūst par mūsu darbiniekiem. Mūsu pieredze liecina, ka tieši prakse ir reālākais veids, kā students var kļūt par bankas darbinieku. Pat gadījumos, kad Nordea nav iespēja nodrošināt darba iespējas pēc prakses beigšanas, paliek rekomendācijas, kontakti, pieredze un iespēja sadarbībai nākotnē.»

Par pieteikšanos
Šogad uz vasaras prakses vietām aicinām jauniešus, kuri vēlas iegūt pieredzi šādos bankas departamentos - sabiedrisko attiecību departamentā, naudas plūsmas vadības risinājumu daļā, kontaktu centrā, sekretariātā, vietējo korporatīvo klientu daļā, kā arī klientu apkalpošanas centros Rīgā, Jelgavā, Valmierā, Daugavpilī un Rēzeknē.

Jauniešiem tiek dota iespēja iegūt ne tikai praktisku pieredzi sev interesējošā profesijā, bet arī iepazīt citu bankas departamentu darbību. Prakses laikā «Nordea» nodrošina darbinieku mācības, pieredzējušu un pretimnākošu prakses vadītāju, kā arī valstī noteikto minimālo atalgojumu un skaidri definē prakses uzdevumus un kritērijus to izvērtēšanai. Prakses ilgums ir sākot no trīs mēnešiem.

http://www.nordea.lv/974012.html

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu