Henlons atbrīvots no Slovākijas izlases galvenā trenera amata

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc neveiksmīgā snieguma pasaules čempionātā Slovākijā no mājinieku valstsvienības galvenā trenera amata atlaists kanādiešu speciālists Glens Henlons, vēsta «IIHF.com».

Henlons bija pirmais ārzemju hokeja speciālists Slovākijas izlases galvenā trenera amatā. Līgums ar Henlonu bija noslēgts līdz 2014. gadam, taču neveiksme pasaules čempionātā pamudināja pārtraukt darba attiecības.

Slovākijas izlase pasaules čempionātā kopumā izcīnīja tikai divas uzvaras sešās spēlēs, nespējot iekļūt ceturtdaļfinālā un kopvērtējumā ieņemot 10. vietu. Pagājušā gada pasaules čempionātā Henlona vadībā slovāki palika 12. vietā.

Pirms tam Slovākijas izlasi vadīja Jans Filcs, kurš aizveda komandu līdz pusfinālam Vankūveras olimpiskajās spēlēs. Jāpiebilst, ka Filca vadībā Slovākijas izlase 2002. gadā pagaidām vienīgo reizi kļuva par pasaules čempioniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu