Foto: LETA/Ieva Čīka

Hokeja kaislības norimušas un mūsu valstsvienības puiši atgriezušies Latvijā. Tostarp arī izlases ģenerālmenedžeris Sandis Ozoliņš, kuru lidostā visai nepacietīgi gaidīja kādreizējā TV dīva Anna Lieckalniņa un viņas meita Annija Aleksandra, vēsta žurnāls «Kas Jauns».
 
Apmēram pirms gada pāris pirmo reizi izgāja sabiedrībā. Sandis gan tolaik vēl bija precējies ar ilggadējo laulāto draudzeni Sandru Ozoliņu, kas vīru pārbraucam mājās gaidīja ASV kopā ar abu dēliem – Kristoferu un Robertu. Taču vienīgais, ko viņai izdevās sagaidīt bija šķiršanās dokumenti.
 
Lai arī līdzšinējās intervijās Sandis uzsvēris ģimenes vērtību, atzinīgi novērtējot gan bijušās sievas atbalstu, ko saņēmis veidojot karjeru Amerikā, kā arī nozīmi un nenovērtējamo ieguldījumu viņa cīņā ar atkarību no alkohola, mīlestība pret Annu izrādījusies stiprāka.
 
Kamēr citas hokejistu sievas runāja cita ar citu, Lieckalniņa kopā ar meitu mīļoto Sandi gaidīja gozējoties saulītē ārpus lidostas. «Kas jauns» raksta, ka Anna ar meitu  - abas glīti saposušās - ik pa brīdim piekārtojot apģērbu, pacietīgi gaidījušas savu hokejistu. Tik pat ļoti savas meitenes satikt gribējis arī Sandis, kas, nolaidies Rīgā un pamanot Annu un Anniju, atplaucis smaidā un nekavējoties devies viņas sabučot. Pēc televīzijas interviju sniegšanas, iesēdušies lepnajā BMW X6 džipā, laimīgais pāris, sirsnīgi sasmaidoties, aizbrauca.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp