Nordea Rīgas maratona finišā - neaizmirsti pasmaidīt!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Šī gada Nordea Rīgas maratonā «Sony Alpha» fotogrāfi rūpēsies par to, lai ikviens dalībnieks varētu saņemt sava finiša fotogrāfiju. Gaidāms, ka kopā tiks uzņemts vairāk nekā 20 000 fotogrāfiju, jo katrs fotogrāfs fiksēs aptuveni 2000 laimīgos finiša mirkļus.

Pēc maratona bildes tiks izskatītas, marķējot katru pēc attēlos redzamo dalībnieku numuriem. Iepriekšējos Nordea Rīga maratonos savas fotogrāfijas bija iespējams atrast, ievadot dalībnieka numuru, taču šajā gadā tās varēs meklēt arī pēc finiša laika.

  • 22.maijā neaizmirsti pozēt Sony foto kadrā! 
  • Sākot ar 27.maiju uzziņu dienesta «1188» portālā «1188.lv», ievadot savu dalības numuru, varēsi bez maksas lejupielādēt bildes, kurās pats esi redzams.

Tavas patiesās emocijas, nogurumu un gaviles - to visu Sony foto kadrā iemūžinās profesionāli fotogrāfi - neaizmirstiet pasmaidīt!

Fotogrāfi izmantos «Sony a55» spoguļkameras ar revolucionāro caurspīdīgā spoguļa tehnoloģiju, kas ir īpaši piemērota sporta pasākumu fotografēšanai. Izmantojot nepārtrauktās fotografēšanas režīmu, kamera spēj uzņemt līdz pat 10 kadriem sekundē. Turklāt šī unikālā spoguļkamera šogad saņēmusi Eiropas foto industrijas prestižāko apbalvojumu - «TIPA Awards».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu