Meitenes no Latvijas amerikānim izkrāpj 43 000 dolāru un «iesmērē» gleznu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Kādam amerikānim divas dienas ilgas izklaides Maiamibīčā ar tā dēvētajām konsumācijas meitenēm no Latvijas izmaksājušas 43 000 ASV dolāru (21 457 latus).

Filadelfijas televīzijas laika ziņu diktora Džona Bolarisa izklaides sākušās ar vakariņām kādā Maiami viesnīcas restorānā, bet pēc divām dienām viņš atjēdzies viesnīcas numurā ar 43 000 dolāru iztrūkumu kredītkartē un milzīgu gleznu, kurā atainota sievietes galva un kuru viņš uzdzīves laikā iegādājies par 2480 dolāriem.

Bolariss ir viens no 88 upuriem, kurus Maiamibīčā Floridas štatā apkrāpis austrumeiropiešu noziedznieku grupējums, izmantojot skaistas meitenes no Latvijas un Igaunijas.

Kā tiesā liecināja Bolariss, restorānā viņu uzrunājušas divas skaistas sievietes, kas identificētas kā Latvijas valstspiederīgās Marina Turcina un Anna Kilimatova.

«Viņas man jautāja, vai es varu uzminēt, no kurienes viņas atbraukušas. Es sacīju - Polija. Viņas teica, ka atbraukušas no Igaunijas,» stāstīja upuris.

24 gadus vecā Marina un 25 gadus vecā Anna bija tumšiem matiem, zilām acīm un skaistas, kā arī eleganti ģērbušās. Bolariss viņām pasūtījis vīnu.

Brīdi vēlāk sievietes, berzējoties gar viņu, piedāvājušas viņam iedzert «pa šotam», ko kompānija arī izdarījusi.

Pēc vairākām dienām Bolariss sapratis, ka tajā brīdī viņam iebarotas apreibinošas vielas, jo no tālākajiem notikumiem viņš neko lāgā vairs nav atcerējies.

«Es atceros, ka kāds mani tur kājās un liek kaut ko parakstīt. Pēc tam es pamodos taksometrā. Mans krekls bija noliets ar sarkanvīnu un man blakus bija milzīga glezna ar sievietes galvu,» stāstīja Bolariss.

Viņš uzmeklēja Marinu un Annu, kas apgalvoja, ka gleznu viņš nopircis kādā labdarības izsolē. Abas sievietes devās ar viņu satikties viesnīcā, it kā lai atdotu viņam saulesbrilles, kuras nejauši palikušas pie sievietēm. Dāmas solījušas arī Bolarisam paskaidrot notikušā apstākļus, ja viņš kopā ar viņām ar taksometru dosies uz naktsklubu «Caviar Bar», kur, kā apgalvoja sievietes, viena no viņām aizmirsusi savu rokas somiņu.

Bolariss piekritis, taču galu galā sazāļots vēlreiz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu