Savickis: grūti iedomāties, ka saistībā ar LNG projektu varētu būt kaut kādas slepenās norunas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Dokumenti par sašķidrinātās gāzes termināļa (LNG) projektu nevar būt slepeni, jo par šo projektu tiek runāts no rīta līdz vakaram, un man grūti iedomāties, ka saistībā ar LNG projektu varētu būt kaut kādas slepenās norunas,» biznesa portālam «Nozare.lv» sacīja SIA «Itera Latvija» prezidents Juris Savickis.

Jau ziņots, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieki šodien veikuši Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas sankcionētu kratīšanu Ventspils mēra Aivara Lemberga ģimenei piederošajā Puzes īpašumā, Rīgas domē un brīvostas pārvaldē, Tautas partijas līdera Andra Šķēles ģimenei piederošās SIA «Uzņēmumu vadība un konsultācijas» (UVK) telpās un citos uzņēmumos, aģentūrai LETA apstiprināja iesaistītās amatpersonas.

Lembergs norādīja, ka KNAB darbinieki esot izņēmuši dokumentus, «kas saistīti ar «LNG [sašķidrinātās gāzes] terminālu"».

«Kā gan šie dokumenti varētu būt slepeni? Kas tās par muļķībām?» sašutumu pauda Savickis. «Man tas šķiet neticami. Man pašam ir projekts, ko pirms aptuveni gada iesniedzu Ekonomikas ministrijā, tāpat projekts ir nosūtīts Eiropas Komisijai, un pēc pirmā lūguma varu to nosūtīt ikvienam, kas to vēlas. Man ir grūti iedomāties, kā saistībā ar LNG projektu varētu būt kaut kādas slepenās norunas,» uzsvēra Savickis, norādot, ka KNAB ar viņu nav sazinājies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu