Pasaules rekordists Useins Bolts palielinājis muskuļu masu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pasaules rekordists, olimpiskais un pasaules čempions 100 un 200 metru skrējienos jamaikietis Useins Bolts, cerot uzlabot paša uzstādītos rekordus, starpsezonā palielinājis muskuļu masu.

Bolts šonedēļ piedalīsies IAAF «Dimanta līgas» trešajā posmā Romā, skrejceļā atgriežoties pirmo reizi pēc gandrīz deviņu mēnešu pauzes.

«Šosezon esmu palielinājis savu muskuļu masu, daudz strādājot ar spēka vingrinājumiem,» atklāja skrējējs. «Kādu iespaidu tas atstājis uz manām spējām, varēšu redzēt tikai sacensībās, jo tā būs pirmā reize, kad skriešu ar šādu muskuļu masu.»

«Nemāku teikt, kāds būs man rezultāts, jo ilgi neesmu piedalījies sacensībās, taču treniņos mani rezultāti ir labi. Tāpat vēlos uzlabot savu starta tehniku. Pagājušajā sezonā tai nepievērsu lielu uzmanību, taču distanču pirmie 30 metri ir sākuši mani uztraukt,» piebilda Bolts. «Augumā esmu ļoti garš, tāpēc ir nācies pie tā pamatīgi strādāt.»

Tāpat Bolts uzsvēra, ka viņš nav atmetis domu pēc 2016. gada olimpiskajām spēlēm izmēģināt spēkus kā profesionāls futbolists.

Jau ziņots, ka Bolts piedalīsies arī IAAF «Dimanta līgas» posmā Monako 22. jūlijā. Tas viņam būs kā sagatavošanās pasaules čempionātam, kas no 27. augusta līdz 4. septembrim risināsies Dienvidkorejas pilsētā Tegu.

24 gadus vecais sprinteris 2009. gada pasaules čempionātā Berlīnē 100 metru distancē uzrādīja rezultātu 9,58 sekundes, bet 200 metrus viņš veica 19,19 sekundēs, abās distancēs sasniedzot pasaules rekordus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu